Sosiaalityöntekijäksi Kaksineuvoiseen

Kehitysmyönteisissä ja hyvähenkisissä sosiaalipalvelun tiimeissämme on tällä hetkellä avoinna kaksi sosiaalityöntekijän virkaa. Hakuaikaa molemmissa on 8.8.2021 klo 15 saakka.

 

Perhekeskus Kaisla / Lapsiperheiden sosiaalityö 

Lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä toimii kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa. Tiimin tukena toimivat perheterapeutti, lastenvalvoja, johtava sosiaalityöntekijä ja monipuoliset perhetyön palvelut. Läheisessä yhteistyössä toimii myös lastensuojelun tiimi. Molemmat tiimit ovat kouluttautuneet lastensuojelun systeemiseen toimintamalliin ja se on oleellinen osa asiakastyötä.

Kehittämme jatkuvasti lapsi- ja perhepalvelujamme. Elokuussa käynnistyvän kehittämistyön kohteina ovat palvelutarpeen arvioinnin jatkokehittäminen ja perhetyön palvelukartta.

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä.

 

Työikäisten sosiaalipalvelut  

Sosiaalityöntekijän tehtäväkuva painottuu päihde- ja mielenterveystyöhön. Tarjoamme monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia sisältävän sosiaalityöntekijän tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän aikuissosiaalityön tiimin. Tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, sosiaalisen kuntoutuksen ohjaaja, vastaava ohjaaja sekä toimistosihteeri.

Kehitämme työtämme jatkuvasti – niin omassa tiimissä kuin verkostoyhteistyönä.

Lue lisää ja hae paikkaa Kuntarekryssä.

 

29.7.2021