Meillä töissä: sairaanhoitaja Anne Siltamäki

Hyvää vanhuutta turvaamassa

”Jokainen meistä vanhenee joskus, ja elämäntyöt alkaa olla tehty. Minulle on erittäin palkitsevaa toimia ikäihmisten parissa”. 

Näin muotoilee kauhavalainen Anne Siltamäki, joka kokee olevansa juuri oikeassa ammatissa sairaanhoitajana. Hän työskentelee tehostetussa palveluasumisessa, jossa hoitajat ovat omalta osaltaan mukana turvaamassa asiakkaille hyvää vanhuutta.

Siltamäen työstä erityislaatuista tekee se, että hän toimii sissinä, eli sisäisenä sijaisena kuntayhtymän eri yksiköissä.

”Yleensä olen yhden listan ajan aina kussakin yksikössä. Lisäksi minulla on päiviä, jolloin varaudun siihen, että minut voidaan hälyyttää johonkin toiseen yksikköön vaikkapa äkillisen sairauspoissaolon vuoksi.”

Siltamäki kertoo, että hänelle vaihteleva työnkuva on juuri passeli. Viimeisten kolmen vuoden aikana tutuksi ovatkin tulleet niin Iltakello, Matintupa, Tupasvilla, Mäkikevari kuin Kaupinkotikin.

”Jokainen yksikkö on omanlaisensa. Kun huomaan jonkin hyvän käytännön yhdessä yksikössä, voin ehdottaa sitä myös toisaalla. Hyvin on ideat otettu kyllä aina vastaan”.

 

Rekrytoinnin etusivulle