Rekrytointi

Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

 

Hae meille töihin!

Meillä on Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa jatkuvasti avoimia toimia eri yksiköissämme. Lisäksi haemme jatkuvasti työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin.

Haemme ahkeria ja motivoituneita sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, alan koulutuksen omaavia sekä alan eläkeläisiä eripituisiin sijaisuuksiin sekä keikkatyöhön. Myös kouluttamattomille meiltä voi löytyä töitä.

Alalle kouluttautuminen oppisopimuksella on meillä myös mahdollista. Lisäksi opiskelijoille tarjoamme mielellämme harjoittelupaikkoja, ja myös harjoittelun voi sovittaessa suorittaa oppisopimuksella.

Sijaisuuksia on tarjolla koko Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella eli Alahärmässä, Evijärvellä, Kanta-Kauhavalla, Kortesjärvellä ja Ylihärmässä. Sijaisuuspaikkoja on tarjolla mm. kotihoidossa, kotihoidon ryhmäkodeissa, tehostetun palveluasumisen yksiköissä, poliklinikalla, neuvoloissa, sairaalaosastolla, vammaispalveluissa, sosiaalipalveluissa, fysioterapiassa sekä hammashoidossa.

Meillä pääset mukaan iloisiin ja ammattitaitoisiin työyhteisöihin, joissa pääset kehittymään sekä kehittämään työtä tarjotaksemme asiakkaillemme parasta palvelua!

 

Olethan meihin herkästi yhteydessä:

rekrytointi(at)kaksineuvoinen.fi

 

 

Lisätietoa lääkäreille ja
lääkäriksi opiskeleville

 

 

 

 

 

 

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen avoimet työpaikat

 

Avoimet työpaikat julkaistaan tämän rekrytointisivun lisäksi seuraavissa palveluissa:

Työ- ja elinkeinoministeriön nettisivut (TE-palvelut)

Kuntarekry.fi

Tkrekry

Mikäli työnhakusivusto on jostain syystä häiriötilanteessa, hakemuksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo(at)kaksineuvoinen.fi. Hakemusta voi täydentää myöhemmin Kuntarekry-palvelussa.

 

 

Alla olevaan listaan päivittyy 10 ensimmäistä ilmoitusta!
Ilmoituksia saattaa olla enemmän ja nämä kaikki löytyvät yllä olevista linkeistä.

Loading RSS Feed

 

13.4.2022