Matintupa

Matintupa on Kauhavalla sijaitseva 17-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö. Matintuvassa asuu ikäihmisiä, joilla monella on muistisairaus ja he tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Matintupa sijaitsee kauniilla paikalla joen läheisyydessä Kauhavan keskustassa. Asukashuoneet ovat valoisia yhden hengen huoneita. Huoneessa on valmiina sänky, muuten asukas voi sisustaa huoneensa kodinomaisesti omilla huonekaluilla ja tauluilla. Yhteiset tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat. Aurinkoisella sisäpihalla ja terasseilla on mukava ulkoilla yhdessä.

Osaava henkilökunta turvaa asukkaille hyvän hoidon elämän loppuun asti. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka huolehtii yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman teon asukaslähtöisesti. Matintuvan lääkäripalveluista vastaa Pihlajalinnan vastuulääkäripalvelu, jolta saamme   asiantuntevaa lääkäripalvelua vuorokauden ympäri.

Ulkoilemme, laulamme, jumppaamme, muistelemme, pelaamme ja askartelemme yhdessä asukkaiden kanssa, talossa käy paljon vierailijoita ja esiintyjiä. Kannustamme myös omaisia ulkoilemaan ja osallistumaan tapahtumiin yhdessä asukkaan kanssa.

 

15.6.2022

 

Kuvia Matintuvasta

Yhteystiedot

Helminkuja 3,
62200 Kauhava

Hoitajat

040 673 3171

Sairaanhoitaja

040 865 3905

Palveluesihenkilö

040 744 7502