Kaislahovi

Evijärven Kaislahovi on 24-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Se sijaitsee kauniissa miljöössä järven rannalla. Kaislahovissa asuu ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hoivaa ja hoitoa vuorokauden ympäri.


Antinrinteen oma keittiö huolehtii asukkaiden monipuolisesta ravitsemuksesta. Osaava henkilöstö panostaa asukkaiden kunnon säilyttämiseen ja viihtyvyyteen. Henkilöstö osallistuu myös työtä tukevaan täydennyskoulutukseen.


Kaislahovissa on omahoitajamalli tuomassa yksilöllistä laatua hoitotyöhön sekä lisäämässä yhteistyötä omaisten kanssa. Työhönsä sitoutunut henkilökunta on innokasta hankkimaan täydennyskoulutusta kehittääkseen omaa ammattitaitoaan asukkaiden parhaaksi.


Kaislahovissa on hiljattain tehty remonttia. Sen avulla tiloista on saatu entistä viihtyisämmät ja käytännöllisemmät sekä asukkaille että henkilökunnalle.


Asukkaat saavat asua Kaislahovissa elämänsä loppuun saakka, koska yksikössä toteutetaan myös saattohoitoa. Jos asukkailla on tarvetta suonensisäisille lääkityksille, yksikön omat sairaanhoitajat toteuttavat iv-hoidot yhteistyössä kotisairaalan kanssa.


Lääkäripalvelut hoituvat Pihlajalinnan vastuulääkäripalvelun kautta. Kaislahovissa on oma vastuulääkäri, joka on saatavilla arkisin. Lääkärin lähikierrot toteutetaan kolmen kuukauden välein. Pihlajalinnan takapäivystäjät konsultoivat 24/7 vastuulääkärin vapaan aikana. Tämä takaa sen, että asukkaat saavat asianmukaista hoitoa vuorokauden ympäri omaan kotiinsa.

 

12.5.2022

Kuvia Kaislahovista

Yhteystiedot

Antinniemi 8, 62500 Evijärvi

Palveluesihenkilö puh. 044 769 9473

Käytävä 1, puh. (hoitajat) 040 765 3439

Käytävä 2, puh. (hoitajat) 044 769 9317