Iltakello

Iltakello on 22-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö, jossa asuu ikäihmisiä, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Iltakello sijaitsee Kauhavalla kauniilla jokiranta-alueella kaikkien palvelujen lähellä. Kauhavan hyvinvointikeskus sijaitsee samassa pihapiirissä ja akuuttiosasto sijaitsee talon yläkerrassa. Asukashuoneet ovat valoisia ja viihtyisiä yhden hengen huoneita. Huoneessa on valmiina sänky, muuten asukas voi sisustaa huoneen kodinomaiseksi omilla tutuilla huonekaluilla ja tauluilla.

Ammattitaitoinen henkilökunta turvaa asukkaille hyvän hoidon elämän loppuun saakka. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka huolehtii yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman teon asukaslähtöisesti. Iltakellon lääkäripalveluista vastaa Pihlajalinna vastuulääkäripalvelu, josta saamme asiantuntevaa lääkäripalvelua vuorokauden ympäri.

Ulkoilemme, laulamme, jumppaamme, muistelemme, pelaamme ja askartelemme yhdessä asukkaiden kanssa, talossa käy myös paljon vierailijoita ja esiintyjiä. Kannustamme myös omaisia osallistumaan ulkoiluun ja tapahtumiin yhdessä asukkaan kanssa.

 

15.6.2022

 

Kuvia Iltakellosta

Yhteystiedot

Kauppatie 129 B, 62200 Kauhava

Hoitajat p. 040 151 2210

Sairaanhoitaja p. 040 167 8015

Palveluesimies p. 040 744 7502