Kotona asumisen tukipalvelut

Lounasmahdollisuudet

Edullisen kotiruokalounaan voi käydä syömässä  Ylihärmän Palvelukeskuksessa, Kauhavan Helmirannassa, Kortesjärven Tupasvillassa, Evijärven Antinrinteessä. Hinnat vaihtelevat toimipisteittäin.

Kotiinkuljetettu ateriapalvelu

Ateriapalveluun on oikeutettu henkilö, jonka toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi. Henkilö ei itse pysty laittamaan ateriaa eikä kykene järjestämään ruokailuaan muulla tavoin. Ateriapalvelusta voi tiedustella lisää oman alueesi asiakasohjaajallta.

Pyykkipalvelu

Pyykkipalvelua on saatavissa harkitusti säännöllisen kotihoidon piirissä oleville asiakkaille. Lisätietoa oman alueesi kotihoidosta.

Turvapuhelinpalvelu

Turvapalvelulla varmistetaan asiakkaan avun saanti, kun asiakkaan toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi. Turvapalvelua voidaan myöntää, kun henkilö pystyy käyttämään sitä tarkoituksenmukaisesti.

Turvapalvelun tarpeen taustalla voi olla sairaus ja / tai turvattomuus. Ikäihminen voi saada turvapuhelimen avulla tarvittaessa apua kaikkina vuorokauden aikoina. Turvapuhelinta voi tiedustella asiakasohjaajilta.

Asiointipalvelu

Asiointipalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät itse kykene hoitamaan kauppa-asioitaan. saatavissa harkitusti säännöllisen kotihoidon piirissä oleville asiakkaille. Lisätietoa oman alueesi kotihoidosta. Kauppaan täytyy olla avattuna asiointitili asiakkaan tai omaisen toimesta.

Yöturvapalvelu

Kotihoidon yöpartio tekee alueellisesti tarkistus- ja hoitokäyntejä omissa kodeissa asuvien asiakkaiden luona.

Saunapalvelu

Saunapalvelu tarjotaan alueellisesti ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua peseytymisessä tai kotona ei ole peseytymismahdollisuutta. Lisätietoa oman alueesi kotihoidosta.

Lue lisää: Kuntayhtymän hyväksymät arvonlisäverottomien tukipalvelujen tuottajat

Päivitetty 20.7.2021

Yhteystiedot