Pihlajapirtti

Pihlajapirtti sijaitsee Antinniemellä Evijärven rannalla. Yksikössä on 13 asukaspaikkaa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään hoito- ja kuntoutussuunnitelma.

 

Oma koti ja viihtyisät tilat

 

Asukkaat heräävät ja asettuvat yöunille omaan tahtiinsa, mutta seuraamme toki vuorokausirytmiä ja levon toteutumista. Perushoidon toimet hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti.

 

Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Asukkaita kannustetaan yhdessäoloon yhteisissä tiloissa – omia toiveita kunnioittaen.

 

Tilat ovat kodinomaiset. Aulatilassa on nojatuoleja, joissa asukkaat istuvat paljon ja seuraavat päivän tapahtumia. Aulassa on myös yhteinen televisio ja päivittäin siellä juodaan myös kahvit. Kesäisin aulasta saa oven auki terassille, jossa on myös mahdollisuus kahvitella.

 

Toiminnallisuus ja palvelut

 

Asukkaiden mielekästä arkea tuetaan harraste- ja viriketoiminnalla (kulttuuria, hengellistä toimintaa, askartelua, lukuhetki, bingo).

 

Kannustamme liikunnallisuuteen ja toiminnan ylläpitämiseen. Asukkaat kävelevät päivittäin useamman kerran yläkerran ruokasaliin syömään.

 

Ulkoilua järjestetään vähintään kerran viikossa.

 

Pesula- ja siivouspalvelut ovat omakustanteisia.

 

Hoitajat ovat paikalla 7 – 21, öisin yöpartio auttaa tarpeen mukaan.

 

Suuren suosion Pihlajapirtissä on saavuttanut kesäiset grillaushetket.

 

Kuvia Pihlajapirtistä

19.4.2021

Yhteystiedot

Antinniemi 8, 62500 Evijärvi

Hoitajat p. 044 769 9800 (klo 7 – 21)