Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46.

Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra.

24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita sekä eri alojen ammattilaisia ympäri maakuntaa. Ääneen pääsevät myös palvelujen käyttäjät.

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Lehti kuvaa ihmisläheisesti monipuolista työtämme sote- ja pelastuspalveluissa, sairaanhoitopiirin viestintäpäällikkö Anna Lindholm toteaa.

Hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut maakunnassa 1.1.2023 lähtien.

– Hyvinvointialueen palveluvalikoima on todella laaja, eikä kaikista ole mahdollista kertoa yhdessä lehdessä. Tähän julkaisuun on tehty nostoja eri toimialueilta ja paikkakunnilta.

Lehden keskiaukeamalta löytyy palvelukartta. Takasivun yhteystiedot kannattaa leikata talteen ja kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen.

Tiedotuslehti on ensimmäinen laatuaan, ja hyvinvointialueen viestintäyksikkö toivookin runsaasti lukijapalautetta.

– Lehdessä on tarkemmat ohjeet, millaisia kanavia pitkin meille voi lähettää risuja ja ruusuja. Palautteenantajien kesken arvomme pienet tuotepalkinnot!

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää