Hoitotarvikejakelu on suljettuna 5.12.2022

Pyydämme ystävällisesi huomioimaan, että hoitotarvikejakelu on suljettuna itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2022.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää

Kauhavan sairaalaosaston muutto

Kauhavan sairaalaosasto on muuttanut ja uusi osoite on Kauppapassi 3, 62200 Kauhava. Muuton yhteydessä sairaalaosaston lankapuhelinnumero on lakkautettu ja voimassa ovat seuraavat puhelinnumerot: Kotiutuksiin liittyvissä asioissa ja potilassiirroissa voitte olla yhteydessä kotiutushoitajaan puh. 040 637

Lue lisää