Kauhavan sairaalaosaston muutto

Kauhavan sairaalaosasto on muuttanut ja uusi osoite on Kauppapassi 3, 62200 Kauhava. Muuton yhteydessä sairaalaosaston lankapuhelinnumero on lakkautettu ja voimassa ovat seuraavat puhelinnumerot:

Kotiutuksiin liittyvissä asioissa ja potilassiirroissa voitte olla yhteydessä kotiutushoitajaan puh. 040 637 3841

 

Yhteystiedot hoitoon liittyvissä asioissa:

Potilashuoneet 201- 212 puh. 040 186 9041,

Potilashuoneet 213-223 puh. 040 185 4300.

 

Käyntiosoite

Kauhavan sairaalaosasto
Kauppapassi 3

62200 Kauhava

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää