Kauhavan sairaalaosaston muutto

Kauhavan sairaalaosasto on muuttanut ja uusi osoite on Kauppapassi 3, 62200 Kauhava. Muuton yhteydessä sairaalaosaston lankapuhelinnumero on lakkautettu ja voimassa ovat seuraavat puhelinnumerot:

Kotiutuksiin liittyvissä asioissa ja potilassiirroissa voitte olla yhteydessä kotiutushoitajaan puh. 040 637 3841

 

Yhteystiedot hoitoon liittyvissä asioissa:

Potilashuoneet 201- 212 puh. 040 186 9041,

Potilashuoneet 213-223 puh. 040 185 4300.

 

Käyntiosoite

Kauhavan sairaalaosasto
Kauppapassi 3

62200 Kauhava

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää