Muutto Kauhavan uuteen hyvinvointikeskukseen aiheuttaa muutoksia palveluissa

Kiirevastaanotto sulkeutuu muuton vuoksi torstaina 6.10. klo 12.00. Kiirevastaanotto avoinna ajanvarauksella Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen asukkaille Lapuan terveyskeskuksessa (Sairaalantie 1, Lapua) klo 12–20, puhelin 06 438 4844.

Laboratorio sulkeutuu muuton vuoksi torstaina 6.10. Laboratorio avoinna ajanvarauksella Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen asukkaille Lapuan terveyskeskuksessa (Sairaalantie 1, Lapua) klo 7.15–15.00.

Röntgen on poissa käytöstä Kauhavalla ajalla 22.9.–7.10. Kuvaukset suoritetaan ajanvarausten perusteella tuolla aikavälillä Lapuan terveyskeskuksessa (Sairaalantie 1, Lapua).

Sairaalaosaston potilaiden muutto tapahtuu 4.–5.10.2022.

Viikon 41 aikana muuttavat psykologi ja psykiatriset sairaanhoitajat, diabeteshoitajat, neuvola, toimintaterapia, lasten fysioterapia ja työnhakijoiden terveydenhoitaja. Ajanvarausten yhteydessä asiakkaita on informoitu, mihin rakennukseen tullaan tuon viikon aikana.

 

Sosiaalipalvelut muuttavat viikolla 41, jolloin yhteydenotot palveluohjausnumeroihin klo 9–15. Aikuissosiaalityö puh. 040 678 9370

Lapsi- ja perhepalvelut puh. 040 352 3841

Vammaispalvelut puh. 040 527 5400

Perheneuvola puh. 040 485 5524.

Viikolla 42 muuttavat fysioterapia ja suun terveydenhuolto. Ajanvarausten yhteydessä asiakkaita on informoitu, mihin rakennukseen tullaan tuon viikon aikana.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää