Kauhavan sairaalaosastolla toistamiseen noroepidemia

 

Kuluneella viikolla on Kauhavan sairaalaosastolla ollut jälleen rasitteena noroepidemia. Osa potilaista on eristyksessä. Vierailukielto on voimassa 14.3.2022 saakka.

Noroepidemia aiheutti myös potilasliikenteen sulun 11.3.2022 saakka. Perustason osastopaikkojen turvaamiseksi Kuntayhtymä pyysi tilanteeseen apua Lapualta ja Järvi-Pohjanmaalta, jotka lupautuivat mahdollisuuksien mukaan ottamaan osastoilleen vastaan alueemme uusia potilaita, jotka tarvitsevat jatkohoitopaikkaa esim. keskussairaalasta tultuaan.

Jaa

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 5.9.2022 Koronatartunnat laskussa Terveydenhuollon pcr-testitulosten perusteella BA.5-alavariantin huippu koettiin Etelä-Pohjanmaalla heinäkuun puolivälissä. Sen jälkeen tietoon tulleet tapausmäärät ovat laskeneet viikko viikolta. Koronatilanne näyttää tällä hetkellä olevan helpottamassa. Suuntaus on sama niin

Lue lisää

Syksyn koronarokotukset

THL suosittelee koronarokotteen tehosteannosta syksyksi kaikille yli 65-vuotiaille, 18 vuotta täyttäneille lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville sekä voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille. Tehosteannos voidaan poikkeuksellisesti antaa myös muille 18 vuotta täyttäneille erityisistä syistä yksilöllisen harkinnan ja riskiarvion

Lue lisää