Kauhavan sairaalaosastolla toistamiseen noroepidemia

 

Kuluneella viikolla on Kauhavan sairaalaosastolla ollut jälleen rasitteena noroepidemia. Osa potilaista on eristyksessä. Vierailukielto on voimassa 14.3.2022 saakka.

Noroepidemia aiheutti myös potilasliikenteen sulun 11.3.2022 saakka. Perustason osastopaikkojen turvaamiseksi Kuntayhtymä pyysi tilanteeseen apua Lapualta ja Järvi-Pohjanmaalta, jotka lupautuivat mahdollisuuksien mukaan ottamaan osastoilleen vastaan alueemme uusia potilaita, jotka tarvitsevat jatkohoitopaikkaa esim. keskussairaalasta tultuaan.

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää