Kauhavan sairaalaosastolla toistamiseen noroepidemia

 

Kuluneella viikolla on Kauhavan sairaalaosastolla ollut jälleen rasitteena noroepidemia. Osa potilaista on eristyksessä. Vierailukielto on voimassa 14.3.2022 saakka.

Noroepidemia aiheutti myös potilasliikenteen sulun 11.3.2022 saakka. Perustason osastopaikkojen turvaamiseksi Kuntayhtymä pyysi tilanteeseen apua Lapualta ja Järvi-Pohjanmaalta, jotka lupautuivat mahdollisuuksien mukaan ottamaan osastoilleen vastaan alueemme uusia potilaita, jotka tarvitsevat jatkohoitopaikkaa esim. keskussairaalasta tultuaan.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää