Ohjeet, jos lapsi ehtii sairastua koronaan ennen 2. rokoteannosta

 

Mikäli lapsi ehtii sairastua koronaan ennen 2. rokoteannosta, muistathan soittaa rokotusten takaisinsoittonumeroon 06 2412 4545.

 

5–11-vuotiaiden lasten koronarokotusten suositeltu annosväli on 6–12 viikkoa.

 

Jos ensimmäisen rokoteannoksen ja sairastetun taudin väli on:

  • Alle 6 viikkoa -> Siirrä aikaa: annos annetaan vasta 4–6 kk:n kuluttua.
  • Yli 6 viikkoa -> Peru aika: lapsi ei enää tarvitse 2. annosta.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää