Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa

Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei tarvita ja palvelu on maksutonta, halutessaan voi pysyä nimettömänä.

Paikalla on yhtä aikaa useampi eri taho (talous- ja velkaneuvoja, ulosotto, Kelan ja sosiaalitoimen asiantuntijat), joka voi neuvoa ja ohjata asiakasta raha-asioihin liittyvien kysymysten kanssa. Asiakkaan ei siis tarvitse ottaa erikseen yhteyttä eri toimijoihin.

Kauhavalla talousneuvola on auki kerran kuussa: keskiviikkoisin 19.1., 16.2., 9.3., 20.4. ja 11.5. aina klo 12-14.30. Talousneuvola toimii nuorisotila Saumassa osoitteessa Fransuntie 4. Aukioloaikana yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse numeroon 040 620 1845.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 17.1.2022   Tammikuussa jo lähes 2900 koronatartuntaa – Nyrkki jatkoi etätyösuositustaan   Etelä-Pohjanmaan koronaluvut lyövät jälleen uusia, kyseenalaisia ennätyksiä. Viime vii-kolla tuli ilmi yhteensä 1486 uutta tartuntaa. Sairaanhoitoa vaativien koronapotilaiden määrä

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.1.2022

  Kuntayhtymässä koronaluvut kasvaneet vauhdilla Tartunnanjäljitystä ajetaan alas, positiivinen kotitesti riittää Lievät koronaoireet hoidetaan tavallisen flunssan tavoin Pahentuneen koronatilanteen vuoksi THL on tehnyt uudet toimintaohjeet, joihin siirrytään myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa 17.1.2022 alkaen. Omikronin taudinkulun on

Lue lisää

Koronatartunta Artturintuvalla

14.1.2022 Artturintuvan palveluasunnoissa asuvalla asukkaalla on todettu koronatartunta. Yksikössä noudatetaan pisaraeristyksen varotoimia. Kaikki altistuneet asukkaat sekä työntekijät tullaan testaamaan oireista riippumatta. Artturintuvalle on asetettu vierailukielto 27.1.2022 asti.

Lue lisää

5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset Kaksineuvoisessa

  THL suosittelee koronarokotuksia: – riskiryhmiin kuuluville 5–11-vuotiaille – niille 5–11-vuotiaille, joiden lähipiirissä on voimakkaasti immuunipuutteinen henkilö Koronarokotuksia tarjotaan myös kaikille muille 5–11-vuotiaille lapsille.   Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa aloitetaan 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset viikolla 3. Rokotukset tullaan

Lue lisää