Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa

Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei tarvita ja palvelu on maksutonta, halutessaan voi pysyä nimettömänä.

Paikalla on yhtä aikaa useampi eri taho (talous- ja velkaneuvoja, ulosotto, Kelan ja sosiaalitoimen asiantuntijat), joka voi neuvoa ja ohjata asiakasta raha-asioihin liittyvien kysymysten kanssa. Asiakkaan ei siis tarvitse ottaa erikseen yhteyttä eri toimijoihin.

Kauhavalla talousneuvola on auki kerran kuussa: keskiviikkoisin 19.1., 16.2., 9.3., 20.4. ja 11.5. aina klo 12-14.30. Talousneuvola toimii nuorisotila Saumassa osoitteessa Fransuntie 4. Aukioloaikana yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse numeroon 040 620 1845.

Jaa

Lue myös

Tervetuloa kuulemaan lisää Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueesta!

Kuntalaisinfo 15.6.2022 klo 17 alkaen Kaikille avoin kuntalaisinfo järjestetään ke 15.6. klo 17 alkaen. Vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen ja muutosjohtaja Tanja Penninkangas kertovat hyvinvointialueen valmistelun ajankohtaisista asioista sekä vastaavat yleisön kysymyksiin aiheesta. Info toteutetaan Teams-etäyhteyden

Lue lisää