Sairaalaosaston ja Artturintuvan tilanne

Kauhavan sairaalaosaston potilasliikenne jouduttiin pysäyttämään viime viikolla norovirusepidemian vuoksi. Tänään osaston potilasliikenne on saatu jälleen avattua.
 
Artturintuvalla toissa viikolla todetun koronatartunnan jälkeen on tehty laajat testaukset altistuneille asukkaille ja henkilökunnalle. Taudin leviäminen on saatu pysäytettyä ja potilasliikenne jälleen avattua. Artturintuvan vierailukielto pysyy voimassa 27.1.2022 asti.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää