Sairaalaosaston ja Artturintuvan tilanne

Kauhavan sairaalaosaston potilasliikenne jouduttiin pysäyttämään viime viikolla norovirusepidemian vuoksi. Tänään osaston potilasliikenne on saatu jälleen avattua.
 
Artturintuvalla toissa viikolla todetun koronatartunnan jälkeen on tehty laajat testaukset altistuneille asukkaille ja henkilökunnalle. Taudin leviäminen on saatu pysäytettyä ja potilasliikenne jälleen avattua. Artturintuvan vierailukielto pysyy voimassa 27.1.2022 asti.

Jaa

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 5.9.2022 Koronatartunnat laskussa Terveydenhuollon pcr-testitulosten perusteella BA.5-alavariantin huippu koettiin Etelä-Pohjanmaalla heinäkuun puolivälissä. Sen jälkeen tietoon tulleet tapausmäärät ovat laskeneet viikko viikolta. Koronatilanne näyttää tällä hetkellä olevan helpottamassa. Suuntaus on sama niin

Lue lisää

Syksyn koronarokotukset

THL suosittelee koronarokotteen tehosteannosta syksyksi kaikille yli 65-vuotiaille, 18 vuotta täyttäneille lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville sekä voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille. Tehosteannos voidaan poikkeuksellisesti antaa myös muille 18 vuotta täyttäneille erityisistä syistä yksilöllisen harkinnan ja riskiarvion

Lue lisää