Lifecare-potilastietojärjestelmän häiriö korjattu

Potilastietojärjestelmä Lifecaressa havaittiin eilen 3.1. merkittävä käytön hitauteen liittyvä ongelma, joka on nyt saatu korjattua. Järjestelmä toimii nyt normaalisti.

Järjestelmän hitaus koski kaikkia Etelä-Pohjanmaan terveyskeskuksia. Sairaanhoitopiirin toiminnoissa Lifecare-potilastietojärjestelmä toimi koko ajan normaalisti.

Potilastietojärjestelmän häiriö aiheutti merkittävää haittaa perusterveydenhuollon toiminnoille, mm. lääkemääräysten tekemiseen, koronarokotusten ajanvarauksiin, rokotusmerkintöjen tekemiseen sekä koronatestitulosten viemiseen järjestelmään.

Ongelman syytä ryhdyttiin selvittämään välittömästi, ja myös tarvittavat korjaustoimenpiteet aloitettiin jo eilen. Tarkentava jatkotyö jatkuu edelleen.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 17.1.2022   Tammikuussa jo lähes 2900 koronatartuntaa – Nyrkki jatkoi etätyösuositustaan   Etelä-Pohjanmaan koronaluvut lyövät jälleen uusia, kyseenalaisia ennätyksiä. Viime vii-kolla tuli ilmi yhteensä 1486 uutta tartuntaa. Sairaanhoitoa vaativien koronapotilaiden määrä

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.1.2022

  Kuntayhtymässä koronaluvut kasvaneet vauhdilla Tartunnanjäljitystä ajetaan alas, positiivinen kotitesti riittää Lievät koronaoireet hoidetaan tavallisen flunssan tavoin Pahentuneen koronatilanteen vuoksi THL on tehnyt uudet toimintaohjeet, joihin siirrytään myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa 17.1.2022 alkaen. Omikronin taudinkulun on

Lue lisää

Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei

Lue lisää

Koronatartunta Artturintuvalla

14.1.2022 Artturintuvan palveluasunnoissa asuvalla asukkaalla on todettu koronatartunta. Yksikössä noudatetaan pisaraeristyksen varotoimia. Kaikki altistuneet asukkaat sekä työntekijät tullaan testaamaan oireista riippumatta. Artturintuvalle on asetettu vierailukielto 27.1.2022 asti.

Lue lisää