Lifecare-potilastietojärjestelmän häiriö korjattu

Potilastietojärjestelmä Lifecaressa havaittiin eilen 3.1. merkittävä käytön hitauteen liittyvä ongelma, joka on nyt saatu korjattua. Järjestelmä toimii nyt normaalisti.

Järjestelmän hitaus koski kaikkia Etelä-Pohjanmaan terveyskeskuksia. Sairaanhoitopiirin toiminnoissa Lifecare-potilastietojärjestelmä toimi koko ajan normaalisti.

Potilastietojärjestelmän häiriö aiheutti merkittävää haittaa perusterveydenhuollon toiminnoille, mm. lääkemääräysten tekemiseen, koronarokotusten ajanvarauksiin, rokotusmerkintöjen tekemiseen sekä koronatestitulosten viemiseen järjestelmään.

Ongelman syytä ryhdyttiin selvittämään välittömästi, ja myös tarvittavat korjaustoimenpiteet aloitettiin jo eilen. Tarkentava jatkotyö jatkuu edelleen.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa.

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää