5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset Kaksineuvoisessa

 

THL suosittelee koronarokotuksia:

– riskiryhmiin kuuluville 5–11-vuotiaille

– niille 5–11-vuotiaille, joiden lähipiirissä on voimakkaasti immuunipuutteinen henkilö

Koronarokotuksia tarjotaan myös kaikille muille 5–11-vuotiaille lapsille.

 

Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa aloitetaan 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset viikolla 3. Rokotukset tullaan antamaan vain ajanvarauksen kautta alueen lastenneuvoloissa (Evijärvi, Kauhava ja Ylihärmä). Ajanvarausmahdollisuus on auki kaikille alueen 5–11-vuotiaille lapsille. Lapsen pitää olla täyttänyt 5 vuotta viimeistään rokotuspäivänä.

5–11-vuotiaiden rokotusaika varataan ensisijaisesti www.hyvis.fi verkkosivun kautta. Ajanvaraus tehdään lapsen nimellä (puolesta asiointi löytyy oman nimesi alta löytyvästä valikosta).

Ongelmatilanteissa voit soittaa rokotusten takaisinsoittonumeroon, puh. 06 2412 4545.

Rokotus on kaikille vapaaehtoinen ja maksuton. Koronarokotteena on BioNTech-Pfizerin Comirnaty, josta lapsille käytetään pienemmän annoksen sisältävää valmistetta. Rokotuspäätökseen tarvitaan kaikkien huoltajien suostumus, joilla on oikeus päättää lapsen terveydenhuollosta. Tämä tarkoittaa suostumuslomakkeiden täyttämistä ja palauttamista huoltajien allekirjoituksilla viimeistään rokotushetkellä.

Lue tästä lisää verkkosivultamme

Sieltä löytyvät myös:

– Ohje sähköiseen ajanvaraukseen

– Huoltajan suostumuslomake alaikäisen koronarokotukselle

 

Lisätietoja saat myös THL:n sivuilta: https://thl.fi/…/5-11-vuotiaiden-lasten-koronarokotukset

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää