Koronatartuntoja kuntayhtymän yksiköissä

Artturintuvan työntekijällä on todettu koronatartunta. Altistumisen johdosta puutteellisen rokotussuojan omaavat Artturintuvan asiakkaat ja osa henkilöstöstä asetetaan karanteeniin.
Koronapositiiviseksi todettu työntekijä on ollut viimeksi töissä 27.12. Artturintuvan asukkaiden mahdolliset karanteenit jatkuvat vähintään 6.1.2022 saakka.
Karanteenien vuoksi yksikössä astuu välittömästi voimaan vierailukielto, joka jatkuu karanteenien ajan eli vähintään 6.1. saakka. Yksikössä noudatetaan sinä aikana pisaraeristyksen varotoimia. Kaikki altistuneet asukkaat sekä työntekijät on testattu oireista riippumatta.
Alahärmän kotihoidossa on todettu koronatartunta. Kaikki altistuneet asiakkaat sekä työntekijät on testattu oireista riippumatta.
Altistumisen johdosta puutteellisen rokotussuojan omaavat altistuneet kotihoidon asiakkaat on asetettu karanteeniin. Kotihoidon altistuneiden asukkaiden hoidossa noudatetaan karanteenin aikana pisaraeristyksen varotoimia.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää