Koronarokote vaihtunut viikolle 1

Vuosi 2022:
Viikko 1
HUOM! Viikolle 1 on vaihtunut Pfizer-rokotteen tilalle Moderna-rokote. Poikkeuksena he, joilla aika on ollut varattuna Pfizerille, toteutetaan myös Pfizer-rokotteella.
  • ma 3.1. Ylihärmä klo 9–11 (Moderna)
  • ma 3.1. Alahärmä klo 13:30–15:30 (Moderna)
  • ti 4.1. Kauhava klo 14–15:30 (Moderna)
  • ke 5.1. Kortesjärvi klo 9-11 (Moderna)
  • ke 5.1. Evijärvi klo 13:30–15:30 (Moderna)
  • la 8.1. Kauhava klo 10-15 (Moderna)

 

Siirry tästä Koronarokotukset ilman ajanvarausta -sivullemme.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää