Korona-altistumisia useilla kouluilla ja koko kuntayhtymän alueella

Voltin koululla on todettu useita korona-altistumisia ma 20.12-ti 21.12. Altistuminen koskee 1. ja 2. luokkaa sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuneita. Altistuminen on ollut mahdollista myös koulukyydityksessä Kojola-Köykkäri-linjalla samoina päivinä. Koko koulun tapahtumaan maanantaina on osallistunut useita myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja. Taudin on todettu leviävän erittäin herkästi, joten koko koulun henkilökuntaa ja oppilaita suositellaan vahvasti pysyttelemään kotiolosuhteissa ja välttämään kaikkia perheen ulkopuolisia kontakteja. Tapahtumaan osallistuneita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja olemaan herkästi yhteydessä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ajanvaraukseen, mikäli oireita ilmenee.

Härmän lukiossa on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Altistuminen koskee 20A-ryhmää, 21A- ryhmää ja mahdollisia muita yhteistapahtumiin osallistuneita ryhmiä.

Alahärmän yläkoulussa on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Altistuminen koskee 8A-luokkaa, joitakin valinnaisaineisiin osallistuneita oppilaita ja mahdollisia muita yhteistapahtumiin osallistuneita ryhmiä. Lisäksi koululaisten joulukirkossa on ollut vahva mahdollisuus altistua koronapositiivisille henkilöille.

Kauhavan lukiolla on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Maanantaina 20.12. altistuminen koskee osaa 21ABC- ryhmistä ja tiistaina 21.12. altistuminen koskee osaa 21C- ryhmäläisistä.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta on oltu yhteydessä altistuneisiin päivän aikana ja puutteellisen rokotussuojan omaavat on asetettu karanteeniin. Altistuneita ja huoltajia tiedotetaan tilanteesta myös Wilma-viestillä.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on tullut ilmi kuluneen viikon aikana 17 ja viimeisen vuorokauden aikana 13 positiivista koronatartuntaa. Koronaviruksen variantti valtaosaltaan on alueellammekin omikronia, joka tarttuu herkästi myös lyhyissä kontakteissa ja oireettomistakin ihmisistä. Suositeltavaa on nyt pysytellä kotiolosuhteissa ja välttää perheen ulkopuolisia kontakteja.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 17.1.2022   Tammikuussa jo lähes 2900 koronatartuntaa – Nyrkki jatkoi etätyösuositustaan   Etelä-Pohjanmaan koronaluvut lyövät jälleen uusia, kyseenalaisia ennätyksiä. Viime vii-kolla tuli ilmi yhteensä 1486 uutta tartuntaa. Sairaanhoitoa vaativien koronapotilaiden määrä

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.1.2022

  Kuntayhtymässä koronaluvut kasvaneet vauhdilla Tartunnanjäljitystä ajetaan alas, positiivinen kotitesti riittää Lievät koronaoireet hoidetaan tavallisen flunssan tavoin Pahentuneen koronatilanteen vuoksi THL on tehnyt uudet toimintaohjeet, joihin siirrytään myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa 17.1.2022 alkaen. Omikronin taudinkulun on

Lue lisää

Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei

Lue lisää

Koronatartunta Artturintuvalla

14.1.2022 Artturintuvan palveluasunnoissa asuvalla asukkaalla on todettu koronatartunta. Yksikössä noudatetaan pisaraeristyksen varotoimia. Kaikki altistuneet asukkaat sekä työntekijät tullaan testaamaan oireista riippumatta. Artturintuvalle on asetettu vierailukielto 27.1.2022 asti.

Lue lisää