Korona-altistumisia useilla kouluilla ja koko kuntayhtymän alueella

Voltin koululla on todettu useita korona-altistumisia ma 20.12-ti 21.12. Altistuminen koskee 1. ja 2. luokkaa sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuneita. Altistuminen on ollut mahdollista myös koulukyydityksessä Kojola-Köykkäri-linjalla samoina päivinä. Koko koulun tapahtumaan maanantaina on osallistunut useita myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja. Taudin on todettu leviävän erittäin herkästi, joten koko koulun henkilökuntaa ja oppilaita suositellaan vahvasti pysyttelemään kotiolosuhteissa ja välttämään kaikkia perheen ulkopuolisia kontakteja. Tapahtumaan osallistuneita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja olemaan herkästi yhteydessä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ajanvaraukseen, mikäli oireita ilmenee.

Härmän lukiossa on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Altistuminen koskee 20A-ryhmää, 21A- ryhmää ja mahdollisia muita yhteistapahtumiin osallistuneita ryhmiä.

Alahärmän yläkoulussa on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Altistuminen koskee 8A-luokkaa, joitakin valinnaisaineisiin osallistuneita oppilaita ja mahdollisia muita yhteistapahtumiin osallistuneita ryhmiä. Lisäksi koululaisten joulukirkossa on ollut vahva mahdollisuus altistua koronapositiivisille henkilöille.

Kauhavan lukiolla on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Maanantaina 20.12. altistuminen koskee osaa 21ABC- ryhmistä ja tiistaina 21.12. altistuminen koskee osaa 21C- ryhmäläisistä.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta on oltu yhteydessä altistuneisiin päivän aikana ja puutteellisen rokotussuojan omaavat on asetettu karanteeniin. Altistuneita ja huoltajia tiedotetaan tilanteesta myös Wilma-viestillä.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on tullut ilmi kuluneen viikon aikana 17 ja viimeisen vuorokauden aikana 13 positiivista koronatartuntaa. Koronaviruksen variantti valtaosaltaan on alueellammekin omikronia, joka tarttuu herkästi myös lyhyissä kontakteissa ja oireettomistakin ihmisistä. Suositeltavaa on nyt pysytellä kotiolosuhteissa ja välttää perheen ulkopuolisia kontakteja.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää