Korona-altistumisia useilla kouluilla ja koko kuntayhtymän alueella

Voltin koululla on todettu useita korona-altistumisia ma 20.12-ti 21.12. Altistuminen koskee 1. ja 2. luokkaa sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuneita. Altistuminen on ollut mahdollista myös koulukyydityksessä Kojola-Köykkäri-linjalla samoina päivinä. Koko koulun tapahtumaan maanantaina on osallistunut useita myöhemmin koronapositiiviseksi todettuja. Taudin on todettu leviävän erittäin herkästi, joten koko koulun henkilökuntaa ja oppilaita suositellaan vahvasti pysyttelemään kotiolosuhteissa ja välttämään kaikkia perheen ulkopuolisia kontakteja. Tapahtumaan osallistuneita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja olemaan herkästi yhteydessä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ajanvaraukseen, mikäli oireita ilmenee.

Härmän lukiossa on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Altistuminen koskee 20A-ryhmää, 21A- ryhmää ja mahdollisia muita yhteistapahtumiin osallistuneita ryhmiä.

Alahärmän yläkoulussa on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Altistuminen koskee 8A-luokkaa, joitakin valinnaisaineisiin osallistuneita oppilaita ja mahdollisia muita yhteistapahtumiin osallistuneita ryhmiä. Lisäksi koululaisten joulukirkossa on ollut vahva mahdollisuus altistua koronapositiivisille henkilöille.

Kauhavan lukiolla on todettu korona-altistuminen 20.–21.12. Maanantaina 20.12. altistuminen koskee osaa 21ABC- ryhmistä ja tiistaina 21.12. altistuminen koskee osaa 21C- ryhmäläisistä.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta on oltu yhteydessä altistuneisiin päivän aikana ja puutteellisen rokotussuojan omaavat on asetettu karanteeniin. Altistuneita ja huoltajia tiedotetaan tilanteesta myös Wilma-viestillä.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on tullut ilmi kuluneen viikon aikana 17 ja viimeisen vuorokauden aikana 13 positiivista koronatartuntaa. Koronaviruksen variantti valtaosaltaan on alueellammekin omikronia, joka tarttuu herkästi myös lyhyissä kontakteissa ja oireettomistakin ihmisistä. Suositeltavaa on nyt pysytellä kotiolosuhteissa ja välttää perheen ulkopuolisia kontakteja.

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää