Hyvinvointiasemien joulunajan sulku

 

Viikoksi 52 hyvinvointiasemiemme toiminta jälleen rauhoittuu joulun viettoon.

Alahärmän, Ylihärmän, Kortesjärven ja Evijärven hyvinvointiasemien vastaanotto on suljettuna 24.12. – 2.1.2021.
Tuon ajan Kauhavan hyvinvointikeskus palvelee asiakkaita.

Hyvinvointiasemien toiminta käynnistyy uuteen vuoteen jälleen 3.1.2022.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää