Mahdolliset koronaviruksen altistumispaikat

 

Koronavirukselle altistuminen on ollut mahdollista:

  • 6.11. Alahärmän kirkko n. klo 17.45–19.15
  • 5.11. Lidl Kauhava 18.30–9
  • 4.11. Kuntokeskus Korjaamo n. klo 16–17
  • 3.11. Kuntokeskus Korjaamo n. klo 16–17
  • 2.11. S-Market Kauhava n. klo 16.30–17
  • 1.11. Lidl Kauhava n. klo 12–12.15
  • 1.11. S-Market Kauhava n. klo 11.40–12
  • 30.10. Road House klo 10–12

 

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi.
Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin.

Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää