Koronarokotukset kasvattaneet suosiotaan

Kulunut viikko on ollut Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa vilkas koronarokotusten osalta.

Tiistaina 23.11.2021 alueellamme liikennöi Seinäjoelta maakuntakierrokselle lähtenyt rokotusbussi ja sieltä haki koronarokotteen yli 100 henkilöä, määrä yllätti! Myös Kaksineuvoisen hyvinvointikeskuksessa ja -asemilla on ollut paikoin vilkkautta jopa ruuhkaan asti. Menneen viikon aikana koronarokotteen haki alueellamme yhteensä lähes 600 henkilöä, joista ensimmäisellä annoksella kävijöitäkin oli liki 100.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen huomioi koronarokotushalukkuuden kasvun tarjoamalla laajemmin walk in –aikoja, jolloin koronarokotukselle pääsee ilman ajanvarausta. On hyvä muistaa, että varaamalla ajan pääsee rokotteelle nopeasti, jos walk in –aikoina olisi ruuhkaa. Ajanvaraus käy kätevimmin netistä www.hyvis.fi kautta. Koronarokotukseen voi varata ajan myös puhelimitse takaisinsoittojärjestelmästämme 06 2412 4545.

Muistutuksena, että kolmas koronarokote voidaan pistää, kun toisen koronarokotteen saamisesta on kulunut vähintään 6 kuukautta. Verkkosivujemme (www.kaksineuvoinen.fi) etusivulta Koronarokotukset ja ajanvaraus -kohdasta löytyy tieto, ketkä ovat tällä hetkellä oikeutettuja kolmansiin annoksiin sekä muuta tärkeää tietoa koronarokotuksiin liittyen. Saatujen koronarokotteiden ajankohdat saa tarkistettua kätevästi Omakannan kautta, www.kanta.fi.

 

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää