Koronarokotukset kasvattaneet suosiotaan

Kulunut viikko on ollut Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa vilkas koronarokotusten osalta.

Tiistaina 23.11.2021 alueellamme liikennöi Seinäjoelta maakuntakierrokselle lähtenyt rokotusbussi ja sieltä haki koronarokotteen yli 100 henkilöä, määrä yllätti! Myös Kaksineuvoisen hyvinvointikeskuksessa ja -asemilla on ollut paikoin vilkkautta jopa ruuhkaan asti. Menneen viikon aikana koronarokotteen haki alueellamme yhteensä lähes 600 henkilöä, joista ensimmäisellä annoksella kävijöitäkin oli liki 100.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen huomioi koronarokotushalukkuuden kasvun tarjoamalla laajemmin walk in –aikoja, jolloin koronarokotukselle pääsee ilman ajanvarausta. On hyvä muistaa, että varaamalla ajan pääsee rokotteelle nopeasti, jos walk in –aikoina olisi ruuhkaa. Ajanvaraus käy kätevimmin netistä www.hyvis.fi kautta. Koronarokotukseen voi varata ajan myös puhelimitse takaisinsoittojärjestelmästämme 06 2412 4545.

Muistutuksena, että kolmas koronarokote voidaan pistää, kun toisen koronarokotteen saamisesta on kulunut vähintään 6 kuukautta. Verkkosivujemme (www.kaksineuvoinen.fi) etusivulta Koronarokotukset ja ajanvaraus -kohdasta löytyy tieto, ketkä ovat tällä hetkellä oikeutettuja kolmansiin annoksiin sekä muuta tärkeää tietoa koronarokotuksiin liittyen. Saatujen koronarokotteiden ajankohdat saa tarkistettua kätevästi Omakannan kautta, www.kanta.fi.

 

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 17.1.2022   Tammikuussa jo lähes 2900 koronatartuntaa – Nyrkki jatkoi etätyösuositustaan   Etelä-Pohjanmaan koronaluvut lyövät jälleen uusia, kyseenalaisia ennätyksiä. Viime vii-kolla tuli ilmi yhteensä 1486 uutta tartuntaa. Sairaanhoitoa vaativien koronapotilaiden määrä

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.1.2022

  Kuntayhtymässä koronaluvut kasvaneet vauhdilla Tartunnanjäljitystä ajetaan alas, positiivinen kotitesti riittää Lievät koronaoireet hoidetaan tavallisen flunssan tavoin Pahentuneen koronatilanteen vuoksi THL on tehnyt uudet toimintaohjeet, joihin siirrytään myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa 17.1.2022 alkaen. Omikronin taudinkulun on

Lue lisää

Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei

Lue lisää

Koronatartunta Artturintuvalla

14.1.2022 Artturintuvan palveluasunnoissa asuvalla asukkaalla on todettu koronatartunta. Yksikössä noudatetaan pisaraeristyksen varotoimia. Kaikki altistuneet asukkaat sekä työntekijät tullaan testaamaan oireista riippumatta. Artturintuvalle on asetettu vierailukielto 27.1.2022 asti.

Lue lisää