Koronarokotukset kasvattaneet suosiotaan

Kulunut viikko on ollut Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa vilkas koronarokotusten osalta.

Tiistaina 23.11.2021 alueellamme liikennöi Seinäjoelta maakuntakierrokselle lähtenyt rokotusbussi ja sieltä haki koronarokotteen yli 100 henkilöä, määrä yllätti! Myös Kaksineuvoisen hyvinvointikeskuksessa ja -asemilla on ollut paikoin vilkkautta jopa ruuhkaan asti. Menneen viikon aikana koronarokotteen haki alueellamme yhteensä lähes 600 henkilöä, joista ensimmäisellä annoksella kävijöitäkin oli liki 100.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen huomioi koronarokotushalukkuuden kasvun tarjoamalla laajemmin walk in –aikoja, jolloin koronarokotukselle pääsee ilman ajanvarausta. On hyvä muistaa, että varaamalla ajan pääsee rokotteelle nopeasti, jos walk in –aikoina olisi ruuhkaa. Ajanvaraus käy kätevimmin netistä www.hyvis.fi kautta. Koronarokotukseen voi varata ajan myös puhelimitse takaisinsoittojärjestelmästämme 06 2412 4545.

Muistutuksena, että kolmas koronarokote voidaan pistää, kun toisen koronarokotteen saamisesta on kulunut vähintään 6 kuukautta. Verkkosivujemme (www.kaksineuvoinen.fi) etusivulta Koronarokotukset ja ajanvaraus -kohdasta löytyy tieto, ketkä ovat tällä hetkellä oikeutettuja kolmansiin annoksiin sekä muuta tärkeää tietoa koronarokotuksiin liittyen. Saatujen koronarokotteiden ajankohdat saa tarkistettua kätevästi Omakannan kautta, www.kanta.fi.

 

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää