Asiakkaat ja omaiset tyytyväisiä ikäihmisten palveluihin

 

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen ikäihmisten palveluissa toteutettiin kesällä 2021 laaja asiakastyytyväisyyskysely. Kyselyyn vastasi yhteensä 235 kotihoidon, tehostetun palveluasumisen tai vuorohoito- ja arviointiyksikköjen asiakasta tai heidän omaistaan.

Alueemme asukkaat ovat varsin tyytyväisiä ikäihmisten palveluihin, käy ilmi asiakastyytyväisyyskyselystä.

”Kun asteikon maksimi on neljä ja saamiemme vastausten keskiarvo kaikilla sektoreilla reippaasti yli kolme – monissa peräti hyvin lähellä neljää – voi todeta, että tulokset ovat kyllä todella hyvät”, ikäihmisten palvelujohtaja Katri Nikkola summaa.

Kyselyssä selvitettiin muun muassa asiakkaan kokemuksia saamastaan kohtelusta, mielipiteidensä ja arvojensa kunnioittamisesta sekä henkilöstön toiminnasta. Tulokset ovat samansuuntaisia kuin viimeksi, vuonna 2019, toteutetussa vastaavassa kyselyssä.

”On hienoa huomata, että asiakastyytyväisyyden taso jatkaa korkealla tasolla. Se kertoo palvelujen laadusta.”

Erityistä kiitosta asiakkailta sai henkilökunnan ystävällisyys, yksikköjen ystävällinen vastaanotto sekä viihtyisyys.

”Suuri kiitos kuuluukin ikäihmisten palvelujen osaavalle ja sitoutuneelle henkilöstöllemme sekä yksikköjään ammattitaitoisesti luotsaaville esimiehille”, Nikkola kiittää.

Säännöllinen kyselyjen toteuttaminen antaa arvokasta tietoa siitä, miten asiakkaat ja heidän omaisensa kokevat kuntayhtymän palvelut.

”Vaikka tulokset ovatkin varsin hyviä, esiin nousee aina myös asioita, joita on hyvä lähteä kehittämään. Mielenkiintoista on esimerkiksi, että tulosten mukaan asiakkaiden omaiset ovat palveluihimme hieman tyytyväisempiä kuin asiakkaat itse.”

Yksityiskohtaiset tulokset käsitellään yksiköissä ja niiden pohjalta suunnitellaan kehittämistoimia.

 

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää