Koronarokotukset tie yhteiskunnan avautumiseen: Hae kätevästi oma koronarokotteesi walk in –tapahtumasta Kauhavalta

Suosittu koronarokotusten walk in -tapahtuma on tulossa jälleen! Koronarokotukset ilman ajanvarausta, pidennetyllä aukioloajalla ja koskien nyt myös tehosterokotuksia.

Walk in järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa:

  • tiistaina 21.9. klo 818 (rokote: Pfizer)
  • keskiviikkona 22.9. klo 816 (rokote: Moderna)

 

1. annoksen saa kaikki alueemme yli 12-vuotiaat kuntalaiset sekä alueellamme pitkäaikaisesti oleskelevat.

Tehosterokotteelle tulijat:

  • THL on antanut uudet suositukset; tehosterokote voidaan antaa jo 6 viikon annosvälillä, jolloin saat rokotesuojasi aiemmin kuntoon! Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 10.8.
  • Walk in –tapahtumaan tullaan tehosterokotteelle ensisijaisesti sen päivän mukaan kumpaa rokotetta (Pfizer/Moderna) on saanut aiemmin.

 

Walk in -tapahtumaan tullessasi tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen (esim. Kela-kortti). Rokotteen saat saapumisjärjestyksessä.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää

Influenssarokotuspäivät tulossa marraskuulla

Kausi-influenssarokotukset aloitetaan marraskuussa. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Rokotuksia annetaan sekä Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueen hyvinvointiasemilla, että Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Riskiryhmään kuuluvat koululaiset ja opiskelijat voivat käydä omalla kouluterveydenhoitajalla ottamassa rokotteen. Alle 7-vuotiaille lapsille voi varata rokotusajan alueiden lastenneuvoloista.

Lue lisää