Koronarokotukset tie yhteiskunnan avautumiseen: Hae kätevästi oma koronarokotteesi walk in –tapahtumasta Kauhavalta

Suosittu koronarokotusten walk in -tapahtuma on tulossa jälleen! Koronarokotukset ilman ajanvarausta, pidennetyllä aukioloajalla ja koskien nyt myös tehosterokotuksia.

Walk in järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa:

  • tiistaina 21.9. klo 818 (rokote: Pfizer)
  • keskiviikkona 22.9. klo 816 (rokote: Moderna)

 

1. annoksen saa kaikki alueemme yli 12-vuotiaat kuntalaiset sekä alueellamme pitkäaikaisesti oleskelevat.

Tehosterokotteelle tulijat:

  • THL on antanut uudet suositukset; tehosterokote voidaan antaa jo 6 viikon annosvälillä, jolloin saat rokotesuojasi aiemmin kuntoon! Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 10.8.
  • Walk in –tapahtumaan tullaan tehosterokotteelle ensisijaisesti sen päivän mukaan kumpaa rokotetta (Pfizer/Moderna) on saanut aiemmin.

 

Walk in -tapahtumaan tullessasi tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen (esim. Kela-kortti). Rokotteen saat saapumisjärjestyksessä.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää