Koronarokotukset tie yhteiskunnan avautumiseen: Hae kätevästi oma koronarokotteesi walk in –tapahtumasta Kauhavalta

Suosittu koronarokotusten walk in -tapahtuma on tulossa jälleen! Koronarokotukset ilman ajanvarausta, pidennetyllä aukioloajalla ja koskien nyt myös tehosterokotuksia.

Walk in järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa:

  • tiistaina 21.9. klo 818 (rokote: Pfizer)
  • keskiviikkona 22.9. klo 816 (rokote: Moderna)

 

1. annoksen saa kaikki alueemme yli 12-vuotiaat kuntalaiset sekä alueellamme pitkäaikaisesti oleskelevat.

Tehosterokotteelle tulijat:

  • THL on antanut uudet suositukset; tehosterokote voidaan antaa jo 6 viikon annosvälillä, jolloin saat rokotesuojasi aiemmin kuntoon! Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 10.8.
  • Walk in –tapahtumaan tullaan tehosterokotteelle ensisijaisesti sen päivän mukaan kumpaa rokotetta (Pfizer/Moderna) on saanut aiemmin.

 

Walk in -tapahtumaan tullessasi tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen (esim. Kela-kortti). Rokotteen saat saapumisjärjestyksessä.

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää