Koronarokotukset tie yhteiskunnan avautumiseen: Hae kätevästi oma koronarokotteesi walk in –tapahtumasta Kauhavalta

Suosittu koronarokotusten walk in -tapahtuma on tulossa jälleen! Koronarokotukset ilman ajanvarausta, pidennetyllä aukioloajalla ja koskien nyt myös tehosterokotuksia.

Walk in järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa:

  • tiistaina 21.9. klo 818 (rokote: Pfizer)
  • keskiviikkona 22.9. klo 816 (rokote: Moderna)

 

1. annoksen saa kaikki alueemme yli 12-vuotiaat kuntalaiset sekä alueellamme pitkäaikaisesti oleskelevat.

Tehosterokotteelle tulijat:

  • THL on antanut uudet suositukset; tehosterokote voidaan antaa jo 6 viikon annosvälillä, jolloin saat rokotesuojasi aiemmin kuntoon! Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 10.8.
  • Walk in –tapahtumaan tullaan tehosterokotteelle ensisijaisesti sen päivän mukaan kumpaa rokotetta (Pfizer/Moderna) on saanut aiemmin.

 

Walk in -tapahtumaan tullessasi tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen (esim. Kela-kortti). Rokotteen saat saapumisjärjestyksessä.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 17.1.2022   Tammikuussa jo lähes 2900 koronatartuntaa – Nyrkki jatkoi etätyösuositustaan   Etelä-Pohjanmaan koronaluvut lyövät jälleen uusia, kyseenalaisia ennätyksiä. Viime vii-kolla tuli ilmi yhteensä 1486 uutta tartuntaa. Sairaanhoitoa vaativien koronapotilaiden määrä

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.1.2022

  Kuntayhtymässä koronaluvut kasvaneet vauhdilla Tartunnanjäljitystä ajetaan alas, positiivinen kotitesti riittää Lievät koronaoireet hoidetaan tavallisen flunssan tavoin Pahentuneen koronatilanteen vuoksi THL on tehnyt uudet toimintaohjeet, joihin siirrytään myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa 17.1.2022 alkaen. Omikronin taudinkulun on

Lue lisää

Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei

Lue lisää