Koronarokotukset tie yhteiskunnan avautumiseen: Hae kätevästi oma koronarokotteesi walk in –tapahtumasta Kauhavalta

Suosittu koronarokotusten walk in -tapahtuma on tulossa jälleen! Koronarokotukset ilman ajanvarausta, pidennetyllä aukioloajalla ja koskien nyt myös tehosterokotuksia.

Walk in järjestetään Kauhavan hyvinvointikeskuksessa:

  • tiistaina 21.9. klo 818 (rokote: Pfizer)
  • keskiviikkona 22.9. klo 816 (rokote: Moderna)

 

1. annoksen saa kaikki alueemme yli 12-vuotiaat kuntalaiset sekä alueellamme pitkäaikaisesti oleskelevat.

Tehosterokotteelle tulijat:

  • THL on antanut uudet suositukset; tehosterokote voidaan antaa jo 6 viikon annosvälillä, jolloin saat rokotesuojasi aiemmin kuntoon! Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 10.8.
  • Walk in –tapahtumaan tullaan tehosterokotteelle ensisijaisesti sen päivän mukaan kumpaa rokotetta (Pfizer/Moderna) on saanut aiemmin.

 

Walk in -tapahtumaan tullessasi tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen (esim. Kela-kortti). Rokotteen saat saapumisjärjestyksessä.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Mahdollinen korona-altistuminen Evijärvellä 17.9.

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut pe 17.9. noin klo 18.15–19 Evijärvellä Popossa. Maski on ollut käytössä.   Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin. Mikäli sinulla ei

Lue lisää

Kolmannet koronarokotukset alkavat! Walk in -kierros hyvinvointiasemilla viikolla 39

Kolmannet koronarokotukset alkavat! Kuntayhtymän alueen asukkaille aletaan antamaan kolmansia koronarokotteita. Noudatamme THL:n antamaa ohjeistusta, ja ensimmäisenä kolmas koronarokote annetaan voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille. Heillä on jokin seuraavista: Elinsiirto Kantasolusiirto Vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos Immunosuppressiivinen syöpähoito

Lue lisää

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa

Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime viikon torstaina. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. ”Meille voi yksinkertaisesti marssia sisään ikään katsomatta, ajanvarausta

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.9.2021

Maakunnan koronatilanne palaa kiihtymisvaiheeseen Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa syksyn tilanne jatkuu vakavana Etelä-Pohjanmaan alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki linjasi kokouksessaan 13.9. Etelä-Pohjanmaan siirtyvän takaisin koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Tartunnat ovat tulleet enimmäkseen perhepiiristä tai tuttavilta, ravintoloista, tapahtumista ja kouluista. Viime viikkoina

Lue lisää