Kolmannet koronarokotukset alkavat! Walk in -kierros hyvinvointiasemilla viikolla 39

Kolmannet koronarokotukset alkavat!

Kuntayhtymän alueen asukkaille aletaan antamaan kolmansia koronarokotteita. Noudatamme THL:n antamaa ohjeistusta, ja ensimmäisenä kolmas koronarokote annetaan voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille.

Heillä on jokin seuraavista:

 • Elinsiirto
 • Kantasolusiirto
 • Vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos
 • Immunosuppressiivinen syöpähoito
 • Autoimmuunisairauksien hoito immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä
 • Dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta
 • Pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV
 • Lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila

 

Kolmas annos voidaan antaa 2 kuukautta toisen annoksen jälkeen.
Ajanvaraus numerosta 06 2412 4545.

 

 

Walk in -kierros asemilla, viikolla 39

Viikolla 39 järjestetään koronarokotusten Walk in -kierros hyvinvointiasemilla. Kaikilla asemilla annetaan 1. annoksia (yli 12-vuotiaille) ja tehosterokotuksia. Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 17.8.

 • ti 28.9.    Ylihärmä     klo 12–15.30
 • ke 29.9.  Alahärmä    klo 12–15.30
 • to 30.9.  Kortesjärvi  klo 12–15.30
 • pe 1.10.  Evijärvi        klo 12–15.30

 

Walk in päivään voi tulla

 • Ilman ajanvarausta, jolloin rokotukset annetaan saapumisjärjestyksessä
 • Ajanvarauksella Hyviksen kautta tai numerosta 06 2412 4545
 • 3. annokset (vain voimakkaasti immuunipuutteiset) vain puhelinajanvarauksella!

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää