Kolmannet koronarokotukset alkavat! Walk in -kierros hyvinvointiasemilla viikolla 39

Kolmannet koronarokotukset alkavat!

Kuntayhtymän alueen asukkaille aletaan antamaan kolmansia koronarokotteita. Noudatamme THL:n antamaa ohjeistusta, ja ensimmäisenä kolmas koronarokote annetaan voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille.

Heillä on jokin seuraavista:

 • Elinsiirto
 • Kantasolusiirto
 • Vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos
 • Immunosuppressiivinen syöpähoito
 • Autoimmuunisairauksien hoito immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä
 • Dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta
 • Pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV
 • Lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila

 

Kolmas annos voidaan antaa 2 kuukautta toisen annoksen jälkeen.
Ajanvaraus numerosta 06 2412 4545.

 

 

Walk in -kierros asemilla, viikolla 39

Viikolla 39 järjestetään koronarokotusten Walk in -kierros hyvinvointiasemilla. Kaikilla asemilla annetaan 1. annoksia (yli 12-vuotiaille) ja tehosterokotuksia. Tehosterokotteelle voit tulla, jos olet saanut 1. annoksen ennen 17.8.

 • ti 28.9.    Ylihärmä     klo 12–15.30
 • ke 29.9.  Alahärmä    klo 12–15.30
 • to 30.9.  Kortesjärvi  klo 12–15.30
 • pe 1.10.  Evijärvi        klo 12–15.30

 

Walk in päivään voi tulla

 • Ilman ajanvarausta, jolloin rokotukset annetaan saapumisjärjestyksessä
 • Ajanvarauksella Hyviksen kautta tai numerosta 06 2412 4545
 • 3. annokset (vain voimakkaasti immuunipuutteiset) vain puhelinajanvarauksella!

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Korona-aiheinen viikkotiedote 15.10.2021

  Etelä-Pohjanmaan koronatilanne syöksyy alaspäin Maskit takaisin käyttöön Korona sulki Kaksineuvoisen sairaalaosaston   Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki tiedotti 11.10.2021 Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin jyrkästi lisääntyvistä koronatartunnoista ja siirtymisestä kiihtymisvaiheeseen. Nyrkki korostaa, että nyt koronatestaukseen tulisi hakeutua matalalla kynnyksellä.

Lue lisää

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sairaalaosastolla vierailukielto toistaiseksi

10.10.2021 Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sairaalaosaston työntekijällä on todettu koronatartunta. Altistumisen johdosta kaikki sairaalaosaston potilaat ja osa henkilöstöstä asetetaan karanteeniin. Sairaalaosaston karanteenin kesto on vähintään 14 vuorokautta. Koronapositiiviseksi todettu työntekijä on ollut viimeksi töissä 10.10. Sairaalaosaston karanteenit

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 8.10.2021

Etelä-Pohjanmaan koronatilanne pahentui Suurin osa tartunnoista rokottamattomilla Koronarokotteelle nyt helppo tulla   Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti 4.10.2021 koronatilanteen pahentumisesta tartuntojen määrän käännyttyä nousuun. Samalla alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki tarkensi maskisuosituksen koskevan myös koulukyytejä ja sosiaali- ja terveydenhuollon

Lue lisää

Koronarokotukset, viikot 40-41

Ajanvaraus: 1.annos, kaikille yli 12-vuotiaille – varaa aika 06 2412 4545 tai www.hyvis.fi – tai tule walk in –tyylisesti ilman ajanvarausta (mukaan henkilöllisyystodistus) 2.annos, kun on kulunut 6 viikkoa ensimmäisestä annoksesta (1. annos ennen 1.9.)

Lue lisää