Mahdollisia altistumispaikkoja Kaksineuvoisen alueella

Myöhemmin koronapositiiviseksi todettu henkilö / todettuja henkilöitä on ollut viimeisen kahden viikon aikana seuraavissa paikoissa.

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin.

Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, 2 metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

 

 • Popo, Evijärvi pe 17.9. noin klo 18.15–19
 • Kortesjärven yhtenäiskoulu ma 13.9. Altistuminen koskee 1. luokkalaisia.
 • Kortesjärven S-Market su 12.9. klo 20.30-21.00.
 • Alahärmän yläkoululla on todettu koronavirukselle altistumista 8.-10.9. välisenä aikana, osa 7.-luokkalaisista sekä henkilökunnasta on asetettu karanteeniin. Kaikki karanteeniin asetetut on tavoitettu lauantain 11.9. aikana.
 • Mantelan liikenteen kuljetus ti 7.9. ja 8.9. reitillä: Härmä – Seinäjoki klo 05.16–07.00
  ja paluu Seinäjoki – Härmä klo 15.00–16.25
 • Alahärmän K-Market, Road House ke 8.9. noin klo 18–19
 • Road House ke 8.9. noin klo 9–10
 • Alahärmän S-Market ti 7.9. klo 13.45–14
 • Kauhavan Tokmannin apteekki ma 6.9. klo 10.45–11
 • Kauhavan S-Market su 5.9. klo 8–16
 • Raijan Grilli, Alahärmä su 5.9. klo 00–00.30
 • Power Park la 4.9. klo 15–24 välisenä aikana
 • Alahärmän Halpa-Halli la 4.9. klo 15–16
 • Alahärmän Road House la 4.9. klo 14–15
 • Kauhavan S-market ke 1.9. klo 7–13, to 2.9. klo 15–22 sekä pe 3.9. klo 15–22.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Mahdollinen korona-altistuminen Evijärvellä 17.9.

Myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on asioinut pe 17.9. noin klo 18.15–19 Evijärvellä Popossa. Maski on ollut käytössä.   Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin. Mikäli sinulla ei

Lue lisää

Kolmannet koronarokotukset alkavat! Walk in -kierros hyvinvointiasemilla viikolla 39

Kolmannet koronarokotukset alkavat! Kuntayhtymän alueen asukkaille aletaan antamaan kolmansia koronarokotteita. Noudatamme THL:n antamaa ohjeistusta, ja ensimmäisenä kolmas koronarokote annetaan voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille. Heillä on jokin seuraavista: Elinsiirto Kantasolusiirto Vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos Immunosuppressiivinen syöpähoito

Lue lisää

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa

Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime viikon torstaina. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. ”Meille voi yksinkertaisesti marssia sisään ikään katsomatta, ajanvarausta

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.9.2021

Maakunnan koronatilanne palaa kiihtymisvaiheeseen Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa syksyn tilanne jatkuu vakavana Etelä-Pohjanmaan alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki linjasi kokouksessaan 13.9. Etelä-Pohjanmaan siirtyvän takaisin koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Tartunnat ovat tulleet enimmäkseen perhepiiristä tai tuttavilta, ravintoloista, tapahtumista ja kouluista. Viime viikkoina

Lue lisää