Sairaanhoitopiiri tiedottaa: mahdollisia altistumispaikkoja Etelä-Pohjanmaalla

30.11.2021

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on luokiteltu tällä hetkellä koronapandemian leviämisalueeksi. Koronavirus leviää väestössä laajasti, ja tartunta on mahdollista saada monista eri yhteyksistä.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri päivittää tietoon tulleet julkiset paikat, joissa on ollut mahdollista altistua koronavirukselle viimeisen 10 vuorokauden aikana.

Jatkossa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri julkaisee ainoastaan sellaiset julkiset paikat ja tilaisuudet, joissa on vähäistä merkittävämpi tartuntariski.

Esimerkiksi tilanteessa, jossa myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö on käynyt lyhyesti kauppa-asioilla ja käyttänyt käynnin aikana maskia, sivullisten altistumisriski on vähäinen. Tällaisia mahdollisia altistumispaikkoja ei jatkossa enää julkaista.

Katso täältä mahdolliset altistumispaikat sairaanhoitopiirin alueella

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 17.1.2022   Tammikuussa jo lähes 2900 koronatartuntaa – Nyrkki jatkoi etätyösuositustaan   Etelä-Pohjanmaan koronaluvut lyövät jälleen uusia, kyseenalaisia ennätyksiä. Viime vii-kolla tuli ilmi yhteensä 1486 uutta tartuntaa. Sairaanhoitoa vaativien koronapotilaiden määrä

Lue lisää

Korona-aiheinen viikkotiedote 17.1.2022

  Kuntayhtymässä koronaluvut kasvaneet vauhdilla Tartunnanjäljitystä ajetaan alas, positiivinen kotitesti riittää Lievät koronaoireet hoidetaan tavallisen flunssan tavoin Pahentuneen koronatilanteen vuoksi THL on tehnyt uudet toimintaohjeet, joihin siirrytään myös Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa 17.1.2022 alkaen. Omikronin taudinkulun on

Lue lisää

Talousneuvola sai jatkoa

Talousneuvola – ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa Talousneuvola avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kauhavalla viime syyskuussa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jossa kuka tahansa Kaksineuvoisen alueen kuntalainen voi saada ammattilaisten apua talouteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausta ei

Lue lisää

Koronatartunta Artturintuvalla

14.1.2022 Artturintuvan palveluasunnoissa asuvalla asukkaalla on todettu koronatartunta. Yksikössä noudatetaan pisaraeristyksen varotoimia. Kaikki altistuneet asukkaat sekä työntekijät tullaan testaamaan oireista riippumatta. Artturintuvalle on asetettu vierailukielto 27.1.2022 asti.

Lue lisää