Osallistu syksyn liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan

Kauhavan kaupunki ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen organisoivat yhteistyössä syksyllä liikunta- ja hyvinvointitapahtuman.
Tapahtuma pidetään lauantaina 25.9.2021 klo 12-17.
 

Kyseessä on kaupungin alueen liikunta- ja hyvinvointipalveluja esittelevä messuluonteinen tapahtuma, johon kutsutaan mukaan alueen kolmannen sektorin toimijoita monialaisesti (liikunta, musiikki, kulttuuri jne.). Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan on tarkoitus saada liikunta ja hyvinvointi esittelyjä kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Alustavasti tapahtuma-areenaksi on kaavailtu Kauhavan koulukeskusta lähialueineen. Myös piha-alueita voidaan käyttää sekä urheilupuistoa. Lisäksi tapahtumaan voi osallistua omasta toimipisteestä käsin esim. avoimien ovien- tai tutustumispäivän merkeissä.

Kutsumme kaikkia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä yhdistyksiä ja toimijoita mukaan!
Ilmoittautuminen 16.8.2021 mennessä Kauhavan kaupungin sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Jaa

Lue myös

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin suositukset

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Nyrkin tiedote 5.9.2022 Koronatartunnat laskussa Terveydenhuollon pcr-testitulosten perusteella BA.5-alavariantin huippu koettiin Etelä-Pohjanmaalla heinäkuun puolivälissä. Sen jälkeen tietoon tulleet tapausmäärät ovat laskeneet viikko viikolta. Koronatilanne näyttää tällä hetkellä olevan helpottamassa. Suuntaus on sama niin

Lue lisää

Syksyn koronarokotukset

THL suosittelee koronarokotteen tehosteannosta syksyksi kaikille yli 65-vuotiaille, 18 vuotta täyttäneille lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville sekä voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille. Tehosteannos voidaan poikkeuksellisesti antaa myös muille 18 vuotta täyttäneille erityisistä syistä yksilöllisen harkinnan ja riskiarvion

Lue lisää