Osallistu syksyn liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan

Kauhavan kaupunki ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen organisoivat yhteistyössä syksyllä liikunta- ja hyvinvointitapahtuman.
Tapahtuma pidetään lauantaina 25.9.2021 klo 12-17.
 

Kyseessä on kaupungin alueen liikunta- ja hyvinvointipalveluja esittelevä messuluonteinen tapahtuma, johon kutsutaan mukaan alueen kolmannen sektorin toimijoita monialaisesti (liikunta, musiikki, kulttuuri jne.). Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan on tarkoitus saada liikunta ja hyvinvointi esittelyjä kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Alustavasti tapahtuma-areenaksi on kaavailtu Kauhavan koulukeskusta lähialueineen. Myös piha-alueita voidaan käyttää sekä urheilupuistoa. Lisäksi tapahtumaan voi osallistua omasta toimipisteestä käsin esim. avoimien ovien- tai tutustumispäivän merkeissä.

Kutsumme kaikkia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä yhdistyksiä ja toimijoita mukaan!
Ilmoittautuminen 16.8.2021 mennessä Kauhavan kaupungin sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Jaa

Lue myös

Laboratorion aikatauluihin muutoksia 1.8.2022 alkaen 

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen laboratoriopalvelut tuottaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.   Laboratorion toimipisteiden aukioloajat 1.8.2022 alkaen:    Alahärmä: ma, ke ja to klo 7.15 – 11.30,  os.  Härmäntie 10, 62300 Härmä (entinen Säästöpankin talo)   Evijärvi: ma ja ke klo

Lue lisää

Neljäs koronarokoteannos 70–79-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville

THL on kesäkuun alussa laajentanut suositustaan neljänsistä annoksista. Ryhmään on lisätty 70-79-vuotiaat, jotka kuuluvat lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2. Kuka tarvitsee neljännen annoksen? THL suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia: 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille Luettelon voimakkaasti immuunipuutteisista

Lue lisää

Palvelut toimivat kesälläkin 

Aikaisempien vuosien tapaan Kuntayhtymä Kaksineuvoinen supistaa toimintaansa kesän ajaksi. Oheisesta taulukosta näet eri yksiköiden aukioloajat. Muistathan uusia reseptit ja hakea tarvitsemasi hoitotarvikkeet ajoissa! Sähköisten reseptien uusinta onnistuu myös apteekissa, puhelimitse sekä Omakanta-palveluissa.   Sote-keskus ja

Lue lisää