Osallistu syksyn liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan

Kauhavan kaupunki ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen organisoivat yhteistyössä syksyllä liikunta- ja hyvinvointitapahtuman.
Tapahtuma pidetään lauantaina 25.9.2021 klo 12-17.
 

Kyseessä on kaupungin alueen liikunta- ja hyvinvointipalveluja esittelevä messuluonteinen tapahtuma, johon kutsutaan mukaan alueen kolmannen sektorin toimijoita monialaisesti (liikunta, musiikki, kulttuuri jne.). Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan on tarkoitus saada liikunta ja hyvinvointi esittelyjä kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Alustavasti tapahtuma-areenaksi on kaavailtu Kauhavan koulukeskusta lähialueineen. Myös piha-alueita voidaan käyttää sekä urheilupuistoa. Lisäksi tapahtumaan voi osallistua omasta toimipisteestä käsin esim. avoimien ovien- tai tutustumispäivän merkeissä.

Kutsumme kaikkia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä yhdistyksiä ja toimijoita mukaan!
Ilmoittautuminen 16.8.2021 mennessä Kauhavan kaupungin sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Jaa

Lue myös

Hyvinvointialue aloittaa vuodenvaihteessa – Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut poistuvat keväällä

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Vuodenvaihteessa avataan myös uusi hyvinvointialueen yhteinen verkkosivusto osoitteessa www.hyvaep.fi. Jatkossa kaikki Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita koskevat tiedot löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen verkkosivut tulevat poistumaan kevään 2023 aikana.

Lue lisää

Hyvinvointialueen tiedotuslehti jaetaan joka kotiin viikolla 46

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra. 24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita

Lue lisää