Osallistu syksyn liikunta- ja hyvinvointitapahtumaan

Kauhavan kaupunki ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen organisoivat yhteistyössä syksyllä liikunta- ja hyvinvointitapahtuman.
Tapahtuma pidetään lauantaina 25.9.2021 klo 12-17.
 

Kyseessä on kaupungin alueen liikunta- ja hyvinvointipalveluja esittelevä messuluonteinen tapahtuma, johon kutsutaan mukaan alueen kolmannen sektorin toimijoita monialaisesti (liikunta, musiikki, kulttuuri jne.). Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan on tarkoitus saada liikunta ja hyvinvointi esittelyjä kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Alustavasti tapahtuma-areenaksi on kaavailtu Kauhavan koulukeskusta lähialueineen. Myös piha-alueita voidaan käyttää sekä urheilupuistoa. Lisäksi tapahtumaan voi osallistua omasta toimipisteestä käsin esim. avoimien ovien- tai tutustumispäivän merkeissä.

Kutsumme kaikkia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä yhdistyksiä ja toimijoita mukaan!
Ilmoittautuminen 16.8.2021 mennessä Kauhavan kaupungin sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Myös ulkopaikkakuntalaisilla mahdollisuus koronarokotteeseen

Koronarokotteita on saatavilla nyt niin hyvin, että alueemme asukkaiden rinnalla voimme tarjota ensimmäisen rokoteannoksen myös niille ulkopaikkakuntalaisille, jotka oleilevat täällä pidempiaikaisesti. Kesän aikana rokotukset toteutetaan Kauhavan hyvinvointikeskuksessa. Rokotusaikoja on hyvin saatavilla heti jo ensi viikolle. Rokotukseen

Lue lisää

10 814 ihmistä saanut jo koronarokotteen ensimmäisen annoksen

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella jo 10 814 ihmistä on saanut koronarokotteen ensimmäisen annoksen! Yli 12-vuotiaiden rokotuskattavuus on tällä hetkellä 67,8 %. Kaksineuvoisessa vapaita aikoja koronarokotukseen on saatavilla sekä viikoille 29 että 30. Ajanvaraukset Hyviksen kautta. 12-15-vuotiaiden

Lue lisää

Malttia koronatodistusten kanssa!

Koronarokotteen saaneen on mahdollista ladata koronatodistus kirjautumalla Omakanta-palveluun. Valitettavasti Etelä-Pohjanmaan alueella kaikille rokotuksen saaneille ei vielä muodostu todistusta Omakantaan. Tämä johtuu alueellamme käytössä olevasta tietojärjestelmästä. Rokotustietoja päivitetään kuitenkin kaiken aikaa. Tällä hetkellä Kaksineuvoisen alueella noin

Lue lisää