Hyviksessä käyttökatko 11.-14.6.2021

Etelä-Pohjanmaan sähköinen asioinnin palvelukanava Hyvis.fi on päivityksen vuoksi pois käytöstä ajalla 11.–14.6.2021. Käyttökatkon aikana kansalaisten ja ammattilaisten kirjautuminen järjestelmään ei onnistu ja kaikki palvelut ovat pois käytöstä.

Palvelukanava sulkeutuu perjantaina 11.6. klo 21 ja palvelut pyritään avaamaan kansalaisille sekä ammattilaisille jälleen maanantaina 14.6. klo 8 mennessä.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lue myös

Koronarokotukset edenneet hyvin ‒ alueellamme jo 8100 rokotettua

Koronarokotukset ovat kevään mittaan edenneet mukavaa tahtia. Tällä hetkellä 8108 henkilöä alueeltamme on saanut koronarokotteen ensimmäisen annoksen. Yli 16-vuotiaiden rokotuskattavuus on 53,8 %. Ajanvaraus on auki kaikille 16 vuotta täyttäneille sekä sitä vanhemmille. Kaksineuvoisen koronarokotukseen

Lue lisää

Mahdollinen altistuminen Ylihärmän S-marketissa 30.5.

Sittemmin Covid-19 positiiviseksi todetut henkilöt ovat asioineet Ylihärmän S-marketissa sunnuntaina 30.5.2021 noin klo 14 alkaen. Maskeja ei ole ollut käytössä. Kaupassa samaan aikaan asioineita pyydetään tarkkailemaan vointiaan, ja hakeutumaan tarvittaessa koronatestiin.

Lue lisää

Koronarokotteelle pääsevät nyt kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Ajanvarausoikeus koronarokotteeseen avautuu keskiviikosta 2.6. lähtien kaikille 16 vuotta täyttäneille. Ajat varataan tunnistautumalla Hyvis.fi-sivustolle. Jos Hyviksen käyttö ei ole ennestään tuttua, ohjeet ajanvarauksen tekemiseen löytyvät kuntayhtymän verkkosivuilta tämän sivun yläreunasta. Kesäkuun arkipäivisin rokotuksia toteutetaan sekä

Lue lisää

Poikkeuksia toiminnassa kesällä 2021

Lääkärin ja hoitajien vastaanotot, suun terveydenhuolto: 5.7.‒1.8. asiakkaita palvelee Kauhavan hyvinvointikeskus. Hyvinvointiasemat ovat suljettuina. Evijärven ja Ylihärmän neuvolan toimipisteet ovat suljettuina 5.7. ‒1.8. Kauhavan neuvola toimii ajanvarauksella supistetusti. Kauhavan perusturvatoimisto toimii supistetusti ajalla 5.‒25.7.2021. Päivystysnumerot

Lue lisää